Ondernemer

Een (startende) ondernemer heeft te maken met diverse persoonlijke risico’s.Een goed advies vooraf en tijdens de looptijd is van het grootste belang. Uw bedrijf, maar ook uw privé-omstandigheden kunnen voortdurend in beweging zijn. Daar moet goed op geanticipeerd worden. Veelal betreft het advisering op complex niveau waarbij de wet ons adviseurs verplicht om het best passende advies te geven om uw risico’s als ondernemer onder controle te hebben.


Belangrijk is een bijvoorbeeld passsende zorgverzekering, arbeidsongeschiktheidsverzekering, pensioenopbouw en/of nabestaandenvoorziening. Belastingtechnische zaken, Overheidszaken en fiscale zaken kunnen hierop van invloed zijn.


Te noemen zijn bijvoorbeeld de oudedagsreserve, de jaarruimte- berekening, een vangnetverzekering voor arbeidsongeschiktheid. Het is raadzaam deze onderwerpen samen met ons én uw boekhouder of accountant regelmatig te bespreken. Elk jaar kan o.a. met behulp van de jaarrekening en het advies van de boekhouder of accountant de juiste stap naar een gezonde toekomst gezet worden. Uw hele actieve arbeidsleven spelen genoemde onderwerpen voordurend een rol. Roos Verzekeringen heeft de zorgplicht u hier voortdurend in bij te staan.


 

Naar zakelijk

<< naar Homepage